Opis forum
Użytkownik
patrze czy działą hehe ;p;p i w jaki sposób ;p
Użytkownik
a że tak głupio zapytam ;p;p;p
tutaj da się pliki wstawiać ? ;p bo póki co nie mam zielonego pojęcia jak to się robi ^^
Administrator
no właśnie nie wiem, pierwszy raz zakładam forum
coś się wymyśli.
Użytkownik
Dziewczyny ale przecież różnego rodzaju pliki możemy dalej wysyłać na pocztę a tu prowadzić dyskusje ;D
Administrator
zaloguj sie, nastepnie wejdz w zakladke profil i tam gdzie login wpisz imie i nazwisko.
zjedz na sam dol i tam bedzie cos ala zapisz zmiany tylko inaczej ujete juz nie pamietam jak (bodajze potwierdz)
pamietaj ze przy nastepnych logowaniach juz jako login musisz wpisac ta nowa nazwe (imie i nazwisko);P
Użytkownik
Marzena ma rację, skoro nie da sie tu wstawiać plików, to po prostu niech poczta służy do konkretnych wiadomości i pomocy a forum do rozmów i dyskusji. Tylko normalnych rozmów bo te wyzywanie sie to jest żałosne jak dzieci nawet gorzej.... Bo coś mi sie wydaję ze jak tak dalej bedzie to w koncu każdej znudzi sie pomaganie i nikt nie bedzie nic wstawiał na maila żadnych pomocy bo niektórzy chcą pomóc i chcą wstawić to co mają a odpłaca im się z pretensjami... trochę szacunku do siebie nawzajem Pozdrawiam
Administrator
macie racje poczta miala byc od wysylania plikow i waznych inf a nie robienia forum dyskusyjnego a pozniej smietnika. dlatego padl pomysl z zalozeniem forum.
Użytkownik
nie czaje tego forum hehehe
Użytkownik
hehehe... spoko... tutaj też można się powyzywać xD (żartowałam!)
powiedzmy : ja wstawię coś na pocztę... to i tak w końcu któraś to skasuje... więc wybaczcie ale gdzie sens?
bo kłótnie rozpoczęły się od usuwania ważnych wiadomości, plików (jak kto woli)... i forum ma temu zapobiec? jak?
pozdrawiam
Administrator
przeczytaj sobie jeszcze raz to, co wyzej napisalam
Użytkownik
przepraszam, ale najwidoczniej jestem blondynką
tak wiem.. forum do dyskutowania.. natomiast na pocztę będą wysyłane pliki.. ale skoro każda będzie miała dostęp w dalszym ciągu do naszej poczty.. to w każdej chwili, znajdzie się taka która coś usunie..
ja tak to rozumiem owszem mogę się mylić